top of page
DSC08437.jpg
Verzending en retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Het duurt 2 tot maximaal 4 werkdagen tot uw bestelling verzonden wordt. Heeft u uw bestelling sneller nodig, stuur ons dan een berichtje. De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

De verzendkosten bedragen:

 • €4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen

 • €6,75 voor bestellingen die vallen onder pakketpost

 • Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een (deel van uw) bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Na annulering (via info@dbdekajuit.nl) heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, exclusief verzendkosten, gecrediteerd. De kosten voor het retoursturen van uw bestelling komt voor eigen rekening van de klant. Het is belangrijk om het product ongebruikt en in originele staat te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@dbdekajuit.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
  Binnen 2 en maximaal 4 werkdagen versturen wij onze producten. Heb je haast? Neem contact met ons op via info@dbdekajuit.nl.
 • Product ruilen?
  Wilt u een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor een retourzending indienen en een nieuwe bestelling plaatsen.
 • Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog voor u te wijzigen.
 • Verkopen jullie cadeaubonnen?
  Ja, deze maken wij op maat. Interesse? Stuur ons een berichtje: info@dbdekajuit.nl.
 • Hebben jullie een fysieke winkel?
  Op dit moment nog niet, wij hebben wel een fysieke locatie. Langskomen? Welkom! Maak even een afspraak! info@dbdekajuit.nl.
 • Kan ik mijn bestelling afhalen?
  Ja, dit kan op afspraak. Ons adres is Koolwijkseweg 41 in Stolwijk.
Veelgestelde vragen
bottom of page