top of page
IMG_2753.JPG

Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Kees en Gerdien Dulfer, sinds 2016 trotse eigenaren van gezinshuis Kom aan Boord en dagbesteding de Kajuit. Binnen ons gezinshuis dragen wij zorg voor (voornamelijk jonge) kinderen met een verstandelijke beperking. Onze adoptiezoon Mels heeft Down Syndroom en is slechthorend. We hebben gemerkt dat de wereld om hem heen vaak te snel gaat, op allerlei gebied. Hij wordt vaak overschat, waardoor hij minder succes ervaart en hij minder de kans krijgt om zelfstandig zijn vaardigheden uit te breiden.

In de loop de jaren hebben we dit bij andere jongeren met een beperking ook zien gebeuren en dit heeft ons geïnspireerd om onze kennis om te zetten in een eigen dagbesteding. Een plek waarin wij jongeren in hun kracht kunnen zetten en het verschil kunnen maken.

Onze jarenlange ervaring en opgedane kennis is een aanwinst en zorgt voor professionele begeleiding.

 

We hebben zelf een christelijke identiteit, maar ook jongeren zonder christelijke identiteit zijn bij ons welkom.

 

De dagbesteding wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van Kees en Gerdien. Gerdien is SKJ geregistreerd en is regievoerder/eindverantwoordelijke wanneer het gaat om inhoudelijke zorgbeslissingen. Kees richt zich op de zakelijke regelgeving. Ook is er een gedragsdeskundige betrokken. Deze is betrokken in het maken en evalueren van plannen.

bottom of page