top of page
Kees en Gerdien

Kees & Gerdien Dulfer

Wij zijn Kees en Gerdien, trotse eigenaren van dagbesteding De Kajuit en gezinshuis Kom aan Boord. Beide ondernemingen zijn te vinden op hetzelfde terrein waar wij mogen wonen en werken. Een prachtige, landelijk gelegen plek in Stolwijk waar we onze droom mogen uitoefenen. Het zorgen voor kinderen met een complexe hulpvraag en het bieden van een zinvolle dagbesteding aan jongeren met een verstandelijke beperking.

Kees en Gerdien Dulfer
Dirk-Jan Monster
Dirk-Jan Monster

Dirk-Jan Monster

Hallo, ik ben Dirk-Jan, getrouwd met Ilona. Na jaren in de logistiek te hebben gewerkt vond ik het tijd om het roer om te gooien en meer voldoening uit mijn werk te halen. Deze voldoening heb ik gevonden in het werken met jongeren met een beperking bij dagbesteding de Kajuit. Ik geniet er elke dag van om jongeren een zinvolle, leerzame en fijne dagbesteding te bieden waarin er ruimte is voor ieders kwaliteiten.

Joanne Dulfer

Joanne Dulfer

Hoi, ik ben Joanne en ik werk 4 dagen op de Kajuit. Daarnaast werk ik binnen gezinshuis Kom aan boord. Ik heb de banketbakkersopleiding gedaan en hier een diploma voor gehaald, maar uiteindelijk bleek het niet mijn droom en ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken. Men zegt dat ik dit werk in de vingers heb en om dit kracht bij te zetten heb ik, met succes, een EVC-traject gevolgd en hiervoor een certificaat gehaald. 

 

Inmiddels heb ik veel ervaring in het begeleiden van kinderen met een complexe hulpvraag. Mijn kracht ligt in het observeren en in kaart brengen van kinderen met een beperking.

Joanne Dulfer
Ilona Monster
Ilona Monster

Ilona Monster

Hi! Mijn naam is Ilona, ik werk 1 dag op de Kajuit. In het dagelijks leven zorg ik voor onze twee kinderen en werk ik, naast de Kajuit, binnen gezinshuis Kom aan boord. Inmiddels heb ik veel werkervaring binnen de jeugdzorg. Het is mijn passie om kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en overige problematiek te begeleiden en te ondersteunen. Zelf leer ik nog iedere dag en ik vind het mooi om te mogen bijdragen aan leerprocessen van kinderen met een complexe hulpvraag.

bottom of page